11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

IA TE UITA!

Prima TV ora 20.00


Efectul Gemenelor


actiune – SUA, 2003


Regia: Dante Lam


In rolurile principale: Jackie Chan, Ekin Cheng


Terifiantele armate ale mortilor-vii si-au gasit nasul in pielea Gemenelor.


Gillian Chung si Charlene Choi, cunoscute publicului larg drept „Gemenele“, sunt una dintre cele mai populare trupe pop din Asia. In acest film, care le marcheaza debutul cinematografic, tinerele interpreteaza doua ucigase de vampiri, unite de o legatura de sânge, care se lupta cu un rau stravechi.


Cel care le ajuta in lupta este un sofer de ambulanta iute de mâna, interpretat de vedeta internationala Jackie Chan.


Din distributie mai fac parte Ekin Cheng (a mai putut fi vazut in filmele de actiune „Stormriders“ si „A Man Called Hero“), Edison Chen, un actor extrem de indragit de adolescenti, vedeta filmului „Gen-Y Cops: Metal Mayhem“, Josie Ho, actrita din „Tai-Tai“, film nominalizat la Festivalul de la Cannes, precum si Anthony Wong, detinator al rolurilor principale din „Bunman“ si „Beast Cops“.


In film pot fi vazute si alte frumuseti, precum Maggie Lau si Mandy Cheung, care fac parte din trupa de succes T3, dar si cea mai noua cântareata lansata de EMG, Winnie Leung.


Mickey Hardt, actor originar din Luxemburg, este cel care intregeste distributia; a detinut rolul principal in serialul german de actiune „Der Puma“, ale carui scene de lupta au fost realizate de coregraful filmului „Twins Effect“, Donnie Yen.


„Efectul Gemenelor“ este cel mai nou film lansat de EMG, producatori al viitorului film al lui Jackie Chan, „The Medallion“, cu un buget de 40 de milioane de dolari, si a fost filmat in Hong Kong si Thailanda.


Filmul combina talentul regizorului Dante Lam („Beast Cops“) cu precizia coregrafului Donnie Yen („Blade II“).


Scenele de groaza, momentele comice si secventele de arte martiale impecabil regizate confera un farmec aparte filmului „Twins Effect“.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,7, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS