10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP 2006

Berbec


In dragoste, ati preferat intotdeauna „vânatoarea“. De fapt, chiar daca este greu de crezut, sunteti cunoscut prin faptul ca va pierdeti repede interesul. Totusi, anul acesta nu veti avea astfel de probleme. De la inceputul lui ianuarie si pâna la inceputul lunii martie, atentia dumneavoastra se va indrepta asupra unei persoane pentru care aveti un foarte mare respect. Dintr-o data, va veti dori sa renuntati la toate regulile, sa va puneti in ordine gândurile si sa va coordonati actiunile, pentru a demonstra cât de onorabile sunt intentiile dumneavoastra si pentru a va bucura de compania, pe termen lung, a acestei persoane. Dragostea nu va fi totusi singura dumneavoastra preocupare in cursul acestui an. Va trebui sa luati o decizie importanta cu privire la serviciul actual, multumita celei de-a doua eclipse de Luna, clasica vestitoare a schimbarii. Cea dintâi eclipsa, care va avea loc la mijlocul lunii martie, va da startul si probabil ca va va conferi energie pentru a cauta alte oportunitati. Pâna la sosirea celei de-a doua eclipse, la sfârsitul lui septembrie, veti fi mai mult decât pregatit sa va eliberati biroul. Nu va veti gândi la faptul ca trebuie sa va anuntati cu doua saptamâni inainte plecarea, mai ales ca o oferta mult mai buna va asteapta nerabdatoare in culise. Aveti grija totusi ca urmatoarea dumneavoastra miscare sa fie una sigura, inainte de a renunta la ceea ce aveti deja. In ziua Revelionului 2007 veti fi uimit de câte schimbari importante ati facut, incluzând chiar si una pe termen lung. Referitor la unde veti ajunge sau cu cine, puteti fi sigur ca acest an va fi unul memorabil si totul va fi bine in final. Asa ca nu va ingrijorati daca situatia nu este tocmai favorabila in prezent. Asta inseamna ca nu sunteti inca la sfârsitul acestui proces.


Taur


In prima parte a anului, respectiv din ianuarie si pâna in martie, veti fi „infectat“ cu virusul calatoriei. Acest lucru nu va caracterizeaza; nu va doriti foarte des sa plecati de lânga cei dragi dar, o data ce veti dobândi aceasta „febra“, exista sanse sa nu va mai preocupe nimic altceva in afara unei calatorii majore, care sa includa toate locurile pe care v-ati dorit vreodata sa le vizitati. Nu va lipsiti de aceasta bucurie. E momentul sa va faceti bagajele si sa plecati la „vânatoare“ de aventuri. Daca aveti o relatie, va veti lua, bineinteles, si partenerul in aceasta aventura. Veti dori sa calatoriti impreuna, pentru a vedea rezultatele investitiei de timp pe care ati facut-o pâna acum in relatia dumneavoastra. Aceasta va fi o experienta demna de adaugat la colectia pe care o aveti deja si care va va apropia si mai mult. Daca sunteti singur, nu fiti surprins daca veti intâlni o persoana care va va stârni interesul. De fapt, aceasta s-ar putea sa nu fie tocmai impotriva ideii de a se muta foarte departe sau de a avea un coleg de camera dintr-un loc indepartat. In orice caz, intre miscarile planetelor si eclipsele de Luna care vor avea loc la mijlocul lui martie si sfârsitul lui septembrie, veti fi mult mai interesat de planul sentimental decât ati fost pâna acum. Si in cariera lucrurile merg destul de bine pentru dumneavoastra in prima parte a anului, in special datorita sfaturilor si suportului unei femei mai in vârsta sau cu autoritate. De fapt, cu privire la segmentele vietii dumneavoastra in care aveti nevoie de sfaturi, aveti incredere in persoanele iubitoare si experimentate din jurul dumneavoastra. Nu va vor indruma pe o cale gresita. Ultimele luni ale anului vor veni cu câteva schimbari importante pentru dumneavoastra, cel mai probabil fiind vorba despre imbunatatirea situatiei financiare si cea a parteneriatelor. Daca ati avut un aer optimist in preajma Revelionului, nu este ceva intâmplator. Aceasta perioada favorabila in care va aflati nu se va incheia prea curând.


Gemeni


Chiar daca, de obicei, va este aproape imposibil sa nu va exprimati parerea, anul care tocmai a trecut ati fost destul de tacut. Probabil ca ati avut mari ezitari in a spune ceea ce credeti, in special daca nu ati fost absolut sigur de potentialele repercusiuni ale cuvintelor dumneavoastra. Asta nu e un lucru rau; este intelepciunea experientei si a vârstei, pe care Universul o va arunca asupra dumneavoastra in 2006. Chiar daca in ultimul timp gânditi mai serios, asta nu inseamna ca nu va puteti si distra! Legat tot de gânduri serioase, intervalul ianuarie-inceputul lunii martie va necesita o mai mare atentie din partea dumneavoastra in ceea ce priveste investitiile sau fondurile folosite in comun. Daca nu sunteti multumit de felul in care cineva foloseste cardul dumneavoastra de credit, daca vi se cere sa semnati o cerere de imprumut sau daca taxele sunt o problema, acum este, cu siguranta, timpul sa rezolvati situatia, o data pentru totdeauna. Gânditi-va la viitor, si nu intr-un mod superficial. Este o perioada benefica si pentru a economisi ceva, pentru zile negre. In cursul anului 2006, va trebui sa luati si câteva decizii importante legate de viata sentimentala. In aprilie, schimbarile dintr-o relatie de prietenie ar putea fi un punct de cotitura. Va gânditi sa transformati aceasta prietenie intr-o relatie romantica, dar asigurati-va ca puteti reveni la prietenie in cazul in care relatia nu va merge. Nu ignorati eforturile unui membru al familiei de a va prezenta pe cineva pe care il considera „perfect“ pentru dumneavoastra – indiferent de ce s-a intâmplat data trecuta. De data aceasta, chiar s-ar putea sa aiba dreptate. 


Rac


 Relatii, relatii, relatii… Aceasta va fi preocuparea dumneavoastra majora in prima jumatate a anului 2006, in special in ianuarie si februarie. Daca sunteti singur, pregatiti-va sa fiti curtat de cineva cunoscut intr-o situatie destul de obisnuita – o persoana care este pregatita sa faca un pas important si care spera ca si dumneavoastra sa faceti la fel. Daca sunteti indragostit, asteptati-va sa fiti mândru de decizia dumneavoastra. Pâna la venirea verii, dumneavoastra si partenerul va veti apropia si mai mult. In primele saptamâni ale lunii noiembrie, o veche flacara se va reaprinde, probabil cerând o noua sansa. Daca va gânditi ca voi doi veti putea gasi solutii pentru vechile probleme si chiar sunteti interesat de acest lucru, atunci n-are rost sa ezitati. Daca nu credeti ca va merge, incercati sa ramâneti prieteni. Pe parcursul anului 2006, va trebui sa priviti cu mai multa atentie partea financiara. Veti fi inclinat sa cheltuiti peste masura, iar daca veti ceda tentatiei, veti regreta mult timp aceasta nesabuinta. Va trebui sa va achitati toate debitele, dar si sa puneti ceva bani deoparte. Veti avea nevoie de ei din ratiuni de ordin profesional, la sfârsitul lui martie sau inceputul lui aprilie. In primele luni de iarna, daca cineva din afara orasului vine cu o oferta (si acest cineva se intâmpla sa fie destul de interesant, exotic si influent), gânditi-va bine inainte de a refuza. Ar putea fi ceea ce ati asteptat intotdeauna. Peste toate acestea – si in toate aspectele vietii -, aveti incredere in propriul instinct.


Leu


Anul acesta, starea dumneavoastra emotionala se afla la un nivel inalt. Aceasta va fi si principala dumneavoastra preocupare in 2006. Din fericire, când vine vorba de potentiali parteneri, stiti ce va place si, mai important, ce nu va place – iar, anul acesta, abilitatile dumneavoastra perceptive vor fi foarte pronuntate. Daca aveti deja pe cineva, sentimentele pentru partenerul dumneavoastra se vor adânci considerabil de-a lungul anului, iar de la sfârsitul lunii octombrie si pâna de Revelion veti fi uimit de cât de apropiati sunteti. Spre sfârsitul anului, s-ar putea sa va gânditi la a va muta impreuna sau chiar la o casatorie. Daca nu aveti inca un suflet pereche, in 2006 veti fi hotarât sa-l gasiti si nu va veti lasa pâna nu o veti face. Va va fi foarte usor sa restrângeti „raza de actiune“, datorita nou-descoperitei dumneavoastra calitati de a trece direct la subiect, in special in ianuarie si februarie. Nu renuntati la ideea de a reintâlni o persoana cu care ati mai avut o relatie si care pare foarte diferita acum (iar daca nu merge in ianuarie, puteti incerca din nou in iulie). In cazul in care veti intâlni pe cineva nou, veti descoperi cu surprindere ca a simtit, la fel ca si dumneavoastra, ca va leaga ceva inca de la inceput. In ceea ce priveste cariera, veti munci mult – foarte mult – dar, cu siguranta, veti fi si rasplatit. De la mijlocul lui martie si pâna la sfârsitul lui septembrie, superiorul dumneavoastra va va demonstra ca are foarte multa incredere in dumneavoastra si veti primi o marire de salariu, un bonus sau chiar promovarea pe care v-ati dorit-o. Sa nu va mire daca la sfârsitul anului veti fi si dumneavoastra unul dintre sefi!


Fecioara


Ati purtat un secret in inima pentru ceva timp – poate chiar câteva luni. Nu a fost chiar insuportabil, dar una dintre hotarârile dumneavoastra pentru anul care vine este sa aveti parte de un nou inceput si sa scapati o data pentru totdeauna de bagajul de emotii mai putin dorite. In orice caz, veti scoate totul la vedere pâna la mijlocul lunii ianuarie. In acest punct, este posibil ca un fost iubit sa va sune si nu doar pentru a vedea ce va mai face motanul… Daca aveti o relatie, va puteti astepta sa va imprieteniti cu acest fost iubit, chiar daca toti cei din jur ar fi putut sa jure ca asa ceva nu este posibil. Dupa „curatenia“ sentimentala facuta la inceputul lui 2006, veti fi pregatit si dornic sa mergeti mai departe spre lucruri mai interesante si mai placute. Spre mijlocul lunii martie, o eclipsa de Luna chiar in semnul dumneavoastra zodiacal va aduce o schimbare majora in viata dumneavoastra sentimentala. Nu va faceti griji! Indiferent ce ati incepe in aceasta perioada, va puteti astepta sa vedeti roadele in jurul datei eclipsei solare de la sfârsitul lui septembrie. Aceste intâlniri ale Soarelui si Lunii sunt faimoase pentru faptul ca transmit o cantitate mare de energie, incredere si hotarâre. Folositi acest flux de energie cu intelepciune, iar succesul va fi garantat – mai ales ca nu va multumiti cu putin. Referitor la partea financiara, lucrurile arata bine anul acesta, chiar foarte bine. Anul care tocmai a trecut v-a adus noroc si multe oportunitati in acest sector si probabil ati profitat din plin de el. Acum va puteti relaxa si va puteti bucura de roadele muncii dumneavoastra (cu exceptia lunilor septembrie si octombrie, când veti fi tentat sa cheltuiti mai mult ca de obicei). Veti avea un an grozav, pe care, cu siguranta, il meritati din plin.


Balanta


 Familia si casa va vor aduce multa multumire si va vor tine ocupat de la inceputul anului si pâna la mijlocul lunii martie. Veti avea parte de sentimente intense si in dragoste, indiferent daca aveti o relatie sau nu. In anii care au trecut, ati invatat sa va asteptati mai tot timpul la fel si fel de surprize, asa ca sunteti pregatit sa infruntati aproape orice. Daca va dori cineva sa va surprinda, nu-i va fi deloc usor. Totusi, o eclipsa in martie va coincide cu o descoperire senzationala: o persoana in care aveti incredere totala nu va trata cu responsabilitate o situatie financiara in care sunteti amândoi implicati. Va trebui sa fiti concentrat asupra situatiei financiare din acel moment si, cu atât mai mult, va trebui sa faceti asta la sfârsitul lunii noiembrie, precum si in decembrie. In aceeasi perioada, vor interveni in viata dumneavoastra putin mister si intriga si chiar s-ar putea ca o relatie secreta sa iasa la suprafata. Asta nu inseamna neaparat ca veti fi implicat – cel putin, nu direct -, dar, cu siguranta, veti lua parte la detalii, chiar daca va place sau nu. Chiar si cu aceste situatii serioase care va inconjoara, nu veti avea de ce sa va faceti griji. Un val de energie care va va conferi sociabilitate si umor va transforma lunile noiembrie si decembrie – si chiar inceputul anului 2007 – intr-o perioada fericita si prospera pentru dumneavoastra. Cu siguranta, aveti de facut ceva „curatenie“ anul acesta si s-ar putea sa nu fie tocmai distractiv. Insa hotarârea de a face schimbari pozitive si de a va implini scopurile (indiferent cât de greu ar fi) va va stimula destul de mult. Se anunta un viitor promitator.


Scorpion


Chiar de la inceputul anului, multumita unei explozii de energie venita direct de la Jupiter, veti fi activ, foarte ocupat si uimitor de entuziast. Partea cea mai buna este ca aproape toata lumea va fi nu doar deschisa la ideile dumneavoastra, ci si nerabdatoare sa afle ce este in mintea si in inima dumneavoastra.


In primele doua luni ale anului, veti putea sa vorbiti despre orice cu oricine, chiar daca ati incercat deja in trecut si nu ati reusit. Incercati sa va amintiti asta, indiferent daca scopul dumneavoastra este personal, platonic sau profesional. De fapt, veti detine o logica incredibila pâna la mijlocul lui martie; chiar si atunci, cu cât este o situatie mai ciudata, cu atât va va fi mai usor sa o prezentati oricui ca fiind perfect normala. In apropierea eclipsei din martie, veti reusi sa convingeti pe cineva sa sponsorizeze o actiune financiara care va va conduce spre deschiderea propriei afaceri. Va va fi foarte usor sa va administrati finantele pe toata durata lui 2006 – superiorii dumneavoastra vor fi practic „indragostiti“ de dumneavoastra si de performantele dumneavoastra profesionale.


In septembrie si in octombrie, un flirt obisnuit se poate transforma in ceva mult mai serios, daca sunteti singur si sentimentele sunt reciproce. Daca aveti o relatie fericita, aceasta va fi si mai intensa. Partenerul dumneavoastra va fi incântat sa se apropie si mai mult de dumneavoastra, sa va afle cele mai ascunse gânduri si emotiile secrete si sa vi le impartaseasca pe ale sale. La sfârsitul anului, in afara de a va darui pe dumneavoastra insiva, veti dori sa daruiti si altfel. Daca sunteti inclinat sa-i rasfatati pe cei dragi cu daruri materiale, in special in decembrie, gânditi-va ca ar fi mai bine sa umpleti vietile lor, si chiar si pe a dumneavoastra, cu experiente care va imbogatesc sufletul.


Sagetator


Nu sunteti genul de om care sa stea locului prea mult timp, nu la propriu, ci la figurat. Si aproape pe intreg parcursul anului 2006 va veti uimi chiar si pe dumneavoastra cu schimbarile pe care le veti face. Pentru inceput, va veti transforma intr-un exemplu demn de urmat in ceea ce priveste partea financiara. Nu va ingrijorati, este doar una dintre acele subtile experiente din care trebuie sa invatam câte ceva, pe care Universul le indreapta asupra noastra, din când in când. In ianuarie, februarie si martie veti intâlni o multime de „coincidente“ (evenimente, intâlniri) si veti descoperi ca toate au un punct comun – si anume, viata dumneavoastra personala. Lista de prioritati va trebui reorganizata, iar pe la mijlocul lunii martie vor aparea o relatie de dragoste si mai multe experiente interesante. Va veti proteja viata sentimentala si mai inversunat decât pâna acum, prin sinceritatea pentru care sunteti cunoscut. Aspectele de ordin material se vor gasi la sfârsitul listei. Anul acesta va veti dori stabilitate, alaturi de o singura persoana (oricât de curios vi s-ar parea)!


Daca sunteti deja cu acea persoana, continuati sa faceti ceea ce faceti acum. Veti fi multumit sa va petreceti o mare parte a anului in compania acestei persoane si numai a ei, „hibernând“ impreuna pe canapea. Daca sunteti singur si va cautati sufletul pereche, se vor ivi tot felul de ocazii interesante, incepând cu mijlocul lui februarie si pâna la mijlocul lui aprilie, in special in jurul datei eclipsei de la sfârsitul lui martie. Va trebui sa fiti atent si in lunile mai si iunie (vi se par irezistibile persoanele cu accent) si la sfârsitul lui noiembrie. Pregatiti-va pentru viitoarele petreceri de Anul Nou, la care veti face furori, si pentru un an 2007 grozav!


Capricorn


Cu Saturn alaturi – „furnizorul“ unor calitati atât de apreciate, precum integritatea, responsabilitatea si disciplina – si care va este si patron, sunteti o sursa de inspiratie pentru toti cei din jurul dumneavoastra. Daca aceste persoane se afla lânga dumneavoastra din ratiuni profesionale, personale sau pur si simplu platonice, anul acesta nu va conta. Vor fi mândri sa va fie alaturi. Veti fi in centrul atentiei, chiar daca nu sunteti in mod normal obisnuit cu acest lucru. De fapt, atentia, admiratorii si aplauzele le veti gasi la orice pas anul acesta – si este doar „vina“ dumneavoastra! Ati inceput sa munciti din greu la sfârsitul verii 2005 pentru a va atinge scopurile profesionale (si, in special, acea reputatie de corectitudine si bunavointa). Raspunsurile din partea colegilor si a superiorilor au fost grozave de atunci, dar nu uitati ca toate acestea se intâmpla pentru ca ati investit timp si mult efort. Dar 2005 a fost doar inceputul – 2006 este anul in care veti straluci cu adevarat! Veti avea multe oportunitati anul acesta. Va este sortit sa intâlniti pe cineva – sau, intr-un final, sa remarcati pe cineva – in ianuarie sau februarie.


Aceasta persoana va fi interesanta si spontana si va reusi sa va capteze atentia pentru o perioada lunga de timp. Daca aveti o relatie fericita, nu va va fi greu sa o mentineti astfel, in special din aprilie pâna in august. Dumneavoastra si partenerul va veti intelege atât de bine, incât probabil veti disparea pentru o perioada din cercul social in care va invârtiti. Bucurati-va de rezultatele muncii dumneavoastra si de compania celor dragi.


 


Varsator


 Inca din vara trecuta ati observat ceva foarte ciudat: când vine vorba de partea financiara sau de cea romantica, ati devenit destul de grijuliu(e). Acest comportament nu va este deloc specific, fiind obisnuit(a) sa cheltuiti banii inainte de a avea cecul in mâna. La sfârsitul lui februarie 2006, veti descoperi insa ca ati reusit sa puneti ceva bani deoparte. Aceste fonduri va vor fi folositoare in primele luni ale lui 2006. Chiar daca v-ati descurcat destul de bine cu banii in ultimul timp, veti fi impulsiv(a) in aceasta perioada si veti deveni, astfel, un adevarat magnet pentru evenimente neasteptate. Vor aparea, de asemenea, si cheltuieli neprevazute, cum ar fi reparatia masinii, unele renovari ale locuintei sau imprumuturi pentru prietenii aflati in impas financiar.


Acum, ca stiti ce va asteapta, va puteti pregati pentru orice eventualitate. Cel mai probabil, aceste evenimente vor aparea la inceputul sau sfârsitul lui martie sau in prima saptamâna din septembrie. Si sa nu fiti surprins(a) când veti afla, prin intermediul unui e-mail, telefon sau al unei vizite, ca o persoana draga are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Asigurati-va totusi ca veti putea sa o ajutati cu adevarat.


Daca veti privi asupra partii sentimentale a vietii dumneavoastra, veti descoperi ca ati devenit foarte usor de multumit. In iulie, va puteti astepta ca independenta sa va fie pusa la incercare de aparitia unei foste iubiri, care se va intreba daca ii veti mai acorda vreo sansa. Daca sunteti interesat(a), asigurati-va ca veti putea gasi solutii la problemele mai vechi si ca potentialul(a) partener(a) este la fel de pregatit(a) ca si dumneavoastra sa faca fata provocarilor. Daca nu, bucurati-va in continuare de independenta care in 2007 va creste si mai mult.


Pesti


 Unul dintre lucrurile care sunt foarte importante pentru dumneavoastra este sa va tineti cuvântul. Aceasta chestiune va fi amplificata la inceputul lui 2006, când un prieten se va baza pe dumneavoastra pentru ceva foarte important. L-ati asigurat cu multe luni inainte ca nu are motive sa-si faca griji, iar de indata ce anul incepe, veti avea ocazia sa demonstrati ca va respectati intotdeauna promisiunile.


In acelasi timp – si, in special, in luna martie – veti descoperi ca unii superiori, colegi influenti sau figuri autoritare va vor privi cu alti ochi si chiar va vor asculta sfaturile. Va vor acorda si mai multe responsabilitati. Dar nu e cazul sa va faceti griji. Universul va fi mai mult decât incântat sa va ajute in rezolvarea obligatiilor de munca si veti fi rasplatit(a) cum se cuvine pentru onestitatea, integritatea si munca depusa. Stati linistit(a), faceti tot ce credeti ca este necesar si pregatiti-va sa traiti experienta placuta de a va mândri cu rezultatele muncii dumneavoastra.


Evident ca, dupa atât de multa munca si disciplina, veti avea chef si de ceva distractie si bineinteles ca astrele v-au pregatit si asa ceva. Anul acesta, veti avea multe ocazii de a face calatorii lungi si, daca puteti cu adevarat sa puneti in aplicare un astfel de plan de calatorie, nu ezitati. Probabil ca va doreati de mult timp sa faceti o vizita celor de acasa sau sa va intoarceti intr-un loc pe care l-ati iubit intotdeauna. Faceti-o acum si luati cu dumneavoastra si cel mai bun tovaras de calatorie. (Dar asigu-rati-va ca veti avea cu voi tot ce va trebuie!).


Daca veti simti ca relatia cu persoana iubita se schimba – in bine, nu va speriati! – ati putea avea suta la suta dreptate. Dumneavoastra si aceasta persoana va veti apropia din ce in ce mai mult spre sfârsitul anului, daca nu si mai devreme. Daca nu aveti inca pe cineva, un membru al familiei s-ar putea sa va prezinte o persoana pe care o considera perfecta pentru dumneavoastra, pe la sfârsitul lui iulie. Dupa câteva saptamâni, când lucrurile vor merge destul de bine, veti avea de infruntat ceva de genul „vezi, ti-am spus eu!“ din partea acelei rude. Dar va merita, pentru ca, la sfârsitul anului, veti putea privi in jur si veti realiza ca aveti tot ce v-ati dorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS