Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

S-a nascut o fetita de 6,42 kg


O femeie din Oklahoma, Statele Unite, a adus pe lume, la sfârsitul saptamânii trecute, o fetita care cântarea 6,42 kg. Dupa cum informeaza Krone.at, desi nu este un record mondial, fetita este cel mai mare bebelus care a vazut lumina zilei la Spitalul McAlester din Ortes Pocola, Oklahoma. Mama, Adrienne, si fetita, Lillian, sunt foarte sanatoase, in timp ce tatal Anthony este in al noualea cer de fericire. Potrivit unei purtatoare de cuvânt a spitalului, fetita poarta scutece si hainute care se potrivesc unor copii cu vârste cuprinse intre sase si noua luni.


ADN „de milioane“


Un aristocrat din Marea Britanie planuieste sa lase mostenire intreaga sa avere, care se ridica la aproximativ un milion de lire sterline, persoanei care are ADN-ul cel mai apropiat de al sau. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Sir Benjamin Slade, de 59 de ani, sustine ca initial a incercat sa vânda vila, plus un teren de 1.500 de acri, trei lacuri, 430 de vite si 12 pauni, in North Newton, Somerset, dar nu a reusit sa gaseasca un cumparator. „Nici una dintre rudele mele nu vrea sa aiba de a face cu mine sau cu averea mea. Asa ca am hotarât ca, atâta vreme cât cineva plateste toate facturile si are grija de acest loc, nu conteaza daca este strain“, a declarat Slade. Totodata, aristocratul a precizat ca el si partenera sa de viata, Kirsten Hughes, de 39 de ani, nu mai vor sa aiba responsabilitatea intretinerii acestei mosii. Potrivit sursei citate, pâna in prezent au fost gasite 5.000 de persoane care au ADN-ul apropiat cu al lui Slade.


Animalele de la Neverland mor de foame


Michael Jackson nu mai are suficienti bani pentru a hrani animalele din gradina zoologica a fermei sale Neverland din California. Dupa cum informeaza site-ul canoe.com, proprietatea californiana a artistului a fost, de asemenea, decuplata de la alimentarea cu energie electrica. „Situatia este critica la Neverland. In timp ce Jackson profita de vacanta in Bahrein, alaturi de copiii sai, la Neverland situatia este disperata. O parte a fermei a fost decuplata de la energie. Saptamâna trecuta a fost epuizata aproape toata hrana pentru animalele din gradina zoologica a proprietatii. O livrare a fost facuta in ultimul minut, insa proviziile nu vor ajunge pentru mult timp“, a declarat cronicarul Roger Friedman, de la Fox News.


Casatoria lui Rene Zellwegger a fost anulata


Renne Zellwegger si cântaretul de muzica country Kenny Chesney nu mai sunt casatoriti, cel putin din punct de vedere legal, informeaza site-ul Yahoo!News. Casatoria a fost anulata de un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor obtinute saptamâna aceasta de emisiunea de televiziune „Extra“. Purtatorii de cuvânt ai lui Renne Zellwegger si Kenny Chesney nu au confirmat aceasta informatie. In Statele Unite, o anulare este un act judiciar care stipuleaza ca o casatorie nu a existat niciodata legal. In California, ea poate fi acordata atunci când una dintre parti este minora, are tulburari psihice legate de un precedent mariaj sau este constrânsa sa se casatoreasca. Potrivit documentelor oficiale inregistrate in septembrie, Renee Zellwegger a fost cea care a cerut anularea, justificându-si cererea printr-o „frauda“. Actrita a difuzat apoi un comunicat explicând ca acel cuvânt este „doar un termen legal, si nu un comentariu despre Kenny“. Zellwegger si Chesney s-au casatorit in cadrul unei ceremonii intime, in insula St. Jean din Insulele Virgine, in luna mai.

Exit mobile version