Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Cel mai mic peste din lume – prins cu undita


Un pescar britanic a reusit sa intre in Cartea Recordurilor gratie unei performante mai putin fericite. Dupa cum informeaza Krone.at, britanicul a reusit sa pescuiasca un crap de 15 grame, nu mai mare decât râma din undita sa. „Am luptat ca Hemingway, insa dupa câteva secunde am reusit sa il aduc pe uscat“, a povestit pescarul. Pestele apartine familiei crapilor, care in mod normal cântaresc câteva kilograme. Exemplarul prins de Mark Everard a masurat doar câtiva centimetri si a cântarit 15 grame. Acesta este un nou record la nivel mondial, nici un alt pescar nereusind performanta de a prinde un peste atât de mic. Precedentul record era de 16,5 grame. „Când am vazut «piticania», nu am stiut ce specie este. Am crezut ca e vreun peste scapat dintr-un acvariu“, a spus Mark Everard. Ca sa afle ce a prins in undita sa, pescarul nu a aruncat pestele inapoi in apa, cum se procedeaza in astfel de cazuri, ci l-a dus la un prieten, pentru a stabili despre ce specie e vorba. „Cred ca acest record va rezista mult timp de acum inainte“, a spus Everard.


„Mos“ inarmat si papusi decapitate – decoratiuni de Craciun


O data cu apropierea Sarbatorilor de iarna, un cuplu din New York a amplasat in fata casei din Manhattan un Mos Craciun inarmat cu un cutit, iar in brad a agatat mai multe papusi Barbie decapitate, informeaza site-ul Yahoo!News. Cum era de asteptat, gestul celor doi a stârnit indignarea vecinilor. „Sarbatoarea Craciunului are origini religioase“, a declarat un vecin. Au existat insa si admiratori ai ineditei decoratiuni de Craciun. „O sa-i intreb daca ma lasa sa fac o fotografie care sa fie coperta viitorului meu album. Ideea lor este extraordinara“, a declarat Walter Garofalo, un muzician din Brooklyn.


Lindsay Lohan – imaginea marcii Chanel


Actrita americana Lindsay Lohan o va inlocui pe Kate Moss in cadrul campaniei de promovare a marcii Chanel, informeaza site-ul Infoshowbiz. Celebra marca de lux franceza a ales-o pe tânara americana, de 19 ani, vedeta filmelor „Mean Girls, Herbie: Fully Loaded“ si „Freaky Friday“, pentru a fi imaginea noii campanii. Lohan l-a intâlnit deja pe designerul marcii, Karl Lagerfeld, in cadrul unei prime sedinte foto. Vedeta a declarat pentru Female First: „Am facut câteva fotografii cu Lagerfeld. A fost minunat si sunt foarte incântata“. Chanel a ales sa o inlocuiasca pe Kate Moss in urma scandalului referitor la dependenta acesteia de cocaina.


Keira Knightley este geloasa pe picioarele celorlalte femei


Actrita Keira Knightley este geloasa pe picioarele celorlalte femei. Dupa cum informeaza site-ul actustar.com, actrita nu are de facut prea multe comentarii despre talie sau abdomen, insa are câteva complexe atunci când vine vorba despre picioare. Ea a declarat ca este geloasa când vede femei cu picioarele lungi si delicate. „Imi detest corpul. Cred ca alte femei au trupul mai frumos ca al meu. Niste picioare frumoase ma fac câteodata sa devin verde de gelozie“, a declarat Keira Knightley in cadrul unui interviu acordat revistei Star. Ea a subliniat insa ca are câteva atuuri fata de alte femei, in ceea ce priveste talia si abdomenul.

Exit mobile version