5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA inceput sezonul reducerilor

A inceput sezonul reducerilor

Mos Craciun are un motiv in plus sa fie mai darnic cu doamnele si domnisoarele anul acesta. La Tina R, articolele vestimentare din colectia toamna- iarna au reduceri de preturi.


Daca preferati imbracamintea de firma, dar preturile piperate va tin la distanta, atunci a sosit vremea sa fiti cu ochii in patru pentru ca au inceput reducerile la colectia de toamna-iarna. La Tina R, magazin situat in apropierea Bibliotecii „Alexandru si Aristia Aman“, puteti achizitiona la reducere pulovere, pantaloni sau fuste numai bune de purtat in sezonul friguros (si cum iarna pare ca de-abia a inceput sa-si arate coltii, sigur veti avea suficient timp sa le folositi).


Geci cu puf de pinguin


In ceea ce priveste varietatea ofertei, pe lânga tinutele de zi care predomina, mai gasiti si câteva solutii pentru ocazii festive. Pentru noaptea de Revelion puteti opta intre rochii elegante cu taieturi indraznete sau, daca sunteti adeptele unui stil conservator, puteti oricând alege clasicul costum din pantalon sau fusta si sacou intr-un design inovator.


Daca vreti sa va innoiti garderoba cu haine de zi cu zi, Tina R s-a gândit la stilul pe care il abordati si a creat atât tinute sport, cât si elegante. In caz ca vreti sa va achizitionati un pulover sau un pantalon, ar fi foarte greu sa nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra, având in vedere diversitatea modelelor. La reducere gasiti pantaloni trei sferturi (atât de in voga si in acest sezon), clasici, cu dunga, sau mai largi, cu multe buzunare, nu trebuie decât sa aflati designul care va avantajeaza.


Blugii au un pret de Sarbatori si pot fi achizitionati la 35 RON. Atât la fuste, cât si la pantaloni, indiferent de tipul pentru care optati, predomina talia joasa. Materialele folosite in aceasta colectie sunt bumbac in amestec cu elastan sau lâna, catifea reiata sau angora. Gecile sunt confectionate din fâs si imblanite cu puf de pinguin.


Movul este in voga


Cum este vorba de un magazin de firma, nu puteau fi uitate nici accesoriile. Gentile nu au inca preturi promotionale, dar va puteti alege, tot de la reduceri, cizme sau tenisi imblaniti.


O culoarea omniprezenta in colectia de iarna de la Tina R este movul (preferat si de multi dintre creatorii de moda din afara), care poate fi combinata cu albastru, kaki, galben. De altfel, magazinul tine foarte mult la nuantele unei vestimentatii, motiv pentru care hainele sunt aranjate pe standuri in functie de culorile cu care se pot asorta. Daca se intâmpla totusi sa aveti dubii, veti primi ajutor din partea vânzatoarelor. Ele va pot oferi consiliere vestimentara in caz ca aveti nevoie de ajutor in crearea sau completarea unei toalete.


„La noi au venit si domni care au cumparat cadouri pentru doamne si ne-au cerut sfatul. Ii intrebam ce culori are sotia sau prietena in garderoba, ce haine imbraca de obicei si in final ii indrumam spre un produs care sa fie pe placul amândurora“, a spus Persida Nina, sefa magazinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS