16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDestinatii exotice de vacanta

Destinatii exotice de vacanta

O croaziera pe Nil, un sejur la Dubai, Paris sau Roma sunt doar câteva dintre destinatiile de vacanta ale craiovenilor cu dare de mâna in sezonul rece.


Oferta agentiei de turism „Alfa si omega“ pentru luna decembrie este mai mult decât generoasa. Exista variante atât pentru cei care vor sa-si petreaca Sarbatorile pe plaiurile mioritice, cât si pentru cei care prefera destinatiile exotice (alegerea depinde de bugetul fiecaruia). Daca vreti sa profitati de faptul ca pâna pe 20 decembrie preturile sunt ceva mai mici decât in timpul Craciunului sau Revelionului, atunci puteti alege un sejur in Europa sau chiar in afara continentului. Un week-end la Barcelona costa 265 de euro pentru o persoana (bilet de avion dus-intors si cazare trei nopti la un hotel de trei stele cu micul dejun inclus). In schimb, pentru aceleasi facilitati, in capitala Marii Britanii veti plati 335 de euro, iar in Atena 260 de euro.


Romanticii prefera Parisul


Pentru cei care au mai mult timp liber la dispozitie, agentia organizeaza o data pe luna (pâna in martie) o calatorie in Ţara Sfânta, Israel. Sejurul costa 775 de euro de persoana si cuprinde transportul cu avionul dus-intors pe ruta Bucuresti-Tel Aviv, opt nopti cazare la hotel de patru stele, cu masa in regim de demipensiune, transportul de la aeroport la hotel si invers, transport local cu autocarul si vizite la mai multe mânastiri. Ceva mai putin, 650 de euro, veti plati pentru sapte zile in Gran Canaria, iar pentru Teneriffe 710 euro (transport cu avionul, cazare la hotel de patru stele cu mic dejun inclus, transport aeroport-hotel si invers si asigurarea insolvabilitatii).


O saptamâna intr-un loc exotic si insorit costa insa mai mult. Pentru sapte zile la Cancun va trebui sa scoateti din buzunar 940 de euro, iar daca vreti sa vizitati Thailanda (Phuket), agentia are o oferta de 1.045 de euro de persoana (pretul include, pe lânga transportul cu avionul dus-intors, cazare sapte nopti la hotel de patru stele si trei mese pe zi). In topul preferintelor craiovenilor se numara destinatii precum Sharm El Sheikh (595 de euro, sapte zile cu demipensiune si transport cu avionul) si Dubai (760 de euro) si un circuit in tara faronilor. Circuitul in Egipt costa 665 de euro si include o croaziera pe Nil, cazare 12 nopti la hotel de trei stele si transport cu avionul. „Persoanele care au peste 40 de ani prefera circuitul in Egipt sau Dubaiul, iar cuplurile tinere vor sa mearga in locuri mai romantice precum Roma sau Paris“, a spus Dana Popescu, agent de turism extern la agentia „Alfa si omega“.


Praga, mai ieftina decât Predealul


Cei care vor sa-si petreaca Sarbatorile in tara pot alege Sinaia (sase nopti la un hotel de patru stele cu mic dejun inclus costa 1.560 RON, iar pentru doua stele platiti 1.150 RON). Daca apreciati ca economisiti mai mult sarbatorind Craciunul sau Revelionul in tara, aveti surpriza sa va inselati. Patru nopti cu pensiune completa si cina festiva inclusa, la un hotel de trei stele, la Predeal costa 1.380 RON, iar pentru sapte zile la Praga, Viena sau Budapesta trebuie sa platiti intre 290 si 330 de euro (masa de Revelion este optionala si va costa in plus 30 de euro). Valea Oltului sau Caciulata se numara printre cele mai ieftine destinatii, patru nopti la un hotel de doua stele costa 640 RON. La „Alfa si omega“ gasiti o gama larga de oferte pentru Sarbatorile de iarna, iar pentru a profita de ele nu trebuie sa dispuneti decât de timp liber si ceva resurse financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS