16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 20.00


Azi 13, mâine 30 de ani


Comedie – Romantic – 2004


Regia: Gary Winick


In rolurile principale: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Andy Serkis


Pentru majoritatea oamenilor, vârsta de 13 ani parca ar fi fost ieri – pentru Jenna Rink chiar a fost. Suntem in 1987 si Jenna este o fetita de 13 ani, in pragul feminitatii. Problema este ca maturitatea nu soseste suficient de repede. Este sufocata de parintii ei ridicoli, ignorata de pustii la moda de la scoala si tipul dragut de care este indragostita abia daca ii stie numele. Pentru ca nu se mai multumeste sa isi petreaca timpul alaturi de cel mai bun prieten al ei si vecin, Matt Flamhaff, Jenna ii invita pe pustii populari la petrecerea ei aniversara de 13 ani. Dar petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilita când este inchisa in toaleta pentru jocul „Sapte Minute in Rai“ si toti o parasesc.


Singura in toaleta, Jenna rosteste o dorinta din suflet. Daca ar fi o persoana matura, ar avea viata pe care si-a dorit-o intotdeauna. In mod miraculos, dorinta i se indeplineste.


A doua zi, suntem in anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superba si de succes (Jennifer Garner) cu o slujba foarte buna si cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. In sfârsit, are succes si este celebra. Singurul impediment? Nu are nici cea mai mica idee cum a ajuns acolo.


Speriata la inceput, dar incântata gradual de noua ei viata, Jenna isi da seama in curând ca-i lipseste ceva – Matt. Când il cauta, descopera cu groaza ca el este logodit.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,8, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS