10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinColin Firth lupta pentru eradicarea saraciei

Colin Firth lupta pentru eradicarea saraciei

Actorul britanic Colin Firth (foto) a cerut Uniunii Europene sa se implice mai mult in actiunile pentru eradicarea saraciei la nivel mondial.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, starul din „Jurnalul lui Bridget Jones“ sustine ca actuala situatie este „intolerabila“. El a facut apel la comisarul european pentru comert, Peter Mandelson, sa faca presiuni pentru adoptarea unor masuri in acest sens, in cadrul viitoarei intâlniri a liderilor Organizatiei Mondiale a Comertului, programata sa aiba loc in Hong Kong, la sfârsitul lunii decembrie.


Potrivit sursei citate, Firth si-a inaintat cererea sa insotita de o petitie semnata de zece milioane de persoane, prezentând-o luni la sediul Uniunii Europene din Bruxelles.


„Saracia nu este rezultatul unei legi a naturii, ci al alegerilor facute de anumiti indivizi, in cadrul unor intâlniri interministeriale de tipul celei ce va avea loc curând. Daca nu actionam, dezechilibrul economic care afecteaza lumea in acest moment se va accentua rapid“, a declarat actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS