12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

IA TE UITA!

Prima TV ora 20.00


Reteaua paianjen


Thriller – 2001


Regia: Lee Tamahori


In rolurile principale: Morgan Freeman, Monica Potter, Penelope Ann Miller


„Along Came A Spider“ este o adaptare dupa primul roman (best seller-ul cu acelasi titlu) al lui James Patterson.


In acest film, moartea partenerului sau il determina pe psihologul criminalist – detectivul Cross (portretizat de Morgan Freeman) sa se retraga la pensie. Recunoscut drept un politist desavârsit, psiholog si autor de best seller-uri, Cross ajunge sa fie implicat, fara tragere de inima, intr-un caz federal când un criminal meticulos – Gary Soneji (Michael Wincott) – comite o rapire indrazneata si ii arunca detectivului o „proba“ in cutia sa postala.


Soneji isi doreste mult mai mult decât rascumpararea – un loc in cartile de istorie. Fiecare miscare este planuita cu precizia unui paianjen care isi tese pânza, iar Cross si Jezzie Flannigan (Monica Potter), care alcatuiesc o echipa perfecta in urmarirea rapitorului, se afla intr-o cursa contra cronometru pentru a-l opri.


Familiarizat cu succesul lui Cross ca scriitor, Gary Soneji- rapitorul – are un motiv ascuns pe care vrea sa-l speculeze: sa fie inregistrat de catre Cross dupa comiterea crimei secolului.


Producatorii David Brown si Joe Wizan s-au reunit cu actorul Morgan Freeman pentru a ecraniza investigatiile dr. Alex Cross – personajul creat de James Patterson, care este unul dintre cei mai buni autori de best seller-uri din lume.


„Cross este foarte bine instruit, foarte bine educat atât ca scriitor cât si ca politist“, declara Morgan Freeman. „Dar forta sa consta din faptul ca poseda o minte de vânator. Este distractiv sa-l interpretez pentru ca este un rol mai mult cerebral decât de actiune“.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,2, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS