15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadouri pe care barbatii trebuie sa le evite

Cadouri pe care barbatii trebuie sa le evite

Craciunul se apropie si fiecare barbat se gândeste ce sa-i ofere partenerei sale. Alegerea unui cadou potrivit nu este tocmai un lucru usor, mai ales ca exista o serie de obiecte care nu sunt tocmai potrivite a fi oferite unei femei.


O data cu apropierea Craciunului, pe piata se inregistreaza un aflux de materiale promotionale ce cuprind sfaturi, liste cu cadouri dorite de orice femeie. Nimeni nu s-a gândit insa pâna acum sa le spuna reprezentantilor sexului tare ceea ce nu este indicat sa ofere persoanei iubite.


Mai ales la barbati, fie ca este vorba de lipsa de fantezie, de timp sau de vointa, se intâmpla adesea sa daruiasca obiecte sau produse nu tocmai potrivite. Cotidianul german Bild a publicat recent, pe prima pagina, o lista cu cadourile considerate nepotrivite. Trebuie evitate cadourile care pot jigni persoana carora le sunt oferite. Spre exemplu, un sapun sau o spuma de baie ar putea sugera in mod indirect o invitatie de a se spala. Un alt exemplu de cadou nepotrivit o carte cu diete. Nu conteaza daca persoana respectiva isi doreste o astfel de carte. Faptul ca o va gasi sub pomul de Craciun este echivalent cu a admite ca are nevoie de dieta.


O mare atentie trebuie acordata si cadourilor care pot stârni gelozia. In aceasta categorie se inscriu aticolele de lenjerie intima. In cazul in care barbatul greseste masura, in mintea partenerei va aparea involuntar intrebarea: „Cine stie la cine s-a gândit atunci când mi-a cumparat acest cadou….“.


Promisiunile nerespectate – cadouri inutile


Un barbat trebuie sa evite sa-i ofere partenerei bijuterii ieftine pe care aceasta si le poate cumpara singura. Totodata, sunt inutile promisiunile marete, pe care cu siguranta nici o femeie nu le va crede si care in mod sigur nu veti reusi sa le respectati. „Promit sa-ti aduc in fiecare zi micul dejun in pat“… „Promit sa nu las capacul de la toaleta ridicat“… „Promit sa-mi calc singur camasile“…. Sunt câteva exemple de promisiuni greu de respectat pentru domni, care vor smulge cel mult un zâmbet din partea iubitei.


In nici un caz nu este indicat sa-i oferiti sotiei un fier de calcat. Acesta nu va fi in nici un caz perceput ca un cadou, ci mai degraba ca o pedeapsa, un mod prin care amintiti ca treburile casnice sunt datoria ei.


Un alt cadou nepotrivit, considerat inutil, il reprezinta aparatul pentru bai relaxante la picioare. De asemenea trebuie evitate deschizatoarele de cutii electrice, epilatoarele sau ustensilele pentru bucatarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS