14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Superstitii numerologice


Pentru putinii milionari din Cambodgia, numerele de telefon nu sunt numai un simbol al statutului social, ci si o metoda de a fi siguri ca nu atrag ghinionul. „Unii dintre cambodgieni renunta la numerele de telefon, dupa ce afla ca acestea nu le aduc noroc“, a spus Hak Srey, prezicator si fost profesor de matematica, care marturiseste ca a descoperit o formula secreta pentru a-si da seama cât de norocos este un numar. De regula, numerele de telefon terminate in 999 sunt cele mai solicitate. Unele magazine de telefonie mobila le ofera clientilor o lista extinsa de numere de telefon care se termina in 888 sau 999, optiune pentru care insa cambodgienii trebuie sa scoata din buzunar câteva sute de dolari, in timp ce un numar alcatuit la comanda poate costa câteva mii de dolari.


Muzeul lui Lenin – bântuit de o fantoma


Muzeul dedicat fondatorului statului sovietic, Vladimir Ilici Lenin (1870-1924) din orasul rus Samara, este, din câte se pare, bântuit de o fantoma. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, directoarea muzeului, Maja Obraszowa, a povestit ca frecvent se aud pasi dinspre fosta camera a revolutionarului comunist. „Odata am descoperit ca patul din camera lui Lenin fusese folosit de cineva, cu toate ca pe timpul noptii usa e inchisa“, a povestit ea. In mod ciudat, din când in când, in muzeu se simte un miros de placinta de mere, preferata lui Lenin. Liderul rus, pe numele adevarat Vladimir Ulianov, a studiat dreptul in Samara in perioada 1887-1891. Obraszowa nu a facut nici o referire daca ea banuieste ca muzeul ar fi bântuit de fantoma lui Lenin. Oricum ar fi, personalul muzeului nu se lasa intimidat de fantoma prezenta in cladire, Obraszowa afirmând: „In fiecare casa veche trebuie sa existe o fantoma. Noi ne-am imprietenit cu a noastra si nu ne temem de ea“.


A murit in urma unui sarut


Daca in cele mai frumoase povesti printul isi trezeste din morti iubita cu un sarut, in realitate lucrurile stau cu totul diferit. Dupa cum informeaza Tgcom.it, o adolescenta de 15 ani din Chicoutimi, in Quebec, si-a pierdut viata dupa ce a fost sarutata de logodnicul sau. Din câte se pare, Christina Desforges era alergica la alune, iar iubitul sau, fara sa stie, tocmai mâncase unt de arahide. Fata s-a simtit brusc rau si s-a prabusit la pamânt. Au fost zadarnice interventiile mediciilor, care s-au vazut nevoiti sa constate decesul adolescentei.


Rod Stewart si Rachel Hunter au divortat


Longevivul rocker britanic Rod Stewart si fostul top-model Rachel Hunter au divortat in mod oficial, cu doar câteva saptamâni inainte ca noua iubita a rockerului, Penny Lancaster, sa aduca pe lume pe cel de-al saptelea copil al artistului. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, sexagenarul rocker s-a casatorit cu Hunter, in decembrie 1990 si a avut cu aceasta doi copii, de 13, respectiv 11 ani. Potrivit cotidianului New York Post, Hunter a sarbatorit sfârsitul divortului in compania avocatului sau, Mike Heller, in restaurantul Churrascaria din New York. Stewart este pregatit acum sa o duca la altar pe Lancaster, nunta urmând sa aiba loc vara viitoare.


Kate Moss – noua imagine a firmei de telefonie Virgin Mobile


Topmodelul Kate Moss va fi noua imagine a firmei de telefonie Virgin Mobile. Dupa cum informeaza site-ul teenmix.com, dupa ce a trecut peste o perioada foarte dificila din cauza scandalului iscat ca urmare a dependentei sale de cocaina, Kate a semnat un contract de 1,2 milioane de dolari cu Virgin Mobile. Apropiatii vedetei au declarat ca acesta si-a revenit aproape complet si ca este pregatita sa semneze noi contracte. Recent, ziarele din intreaga lume au publicat o fotografie in care celebrul manechin era surprins in momentul in care se pregatea sa prizeze cocaina. Din cauza acestui incident, Kate Moss a pierdut contractele pe care le avea cu H&M, Burberry, H Stern si Chanel. Ea a urmat o cura de dezintoxicare de 30 de zile in Arizona.


Cameron Diaz adora cadourile romantice


Frumoasa actrita americana Cameron Diaz a marturisit ca logodnicul sau, Justin Timberlake, o rasfata in fiecare zi cu fel de fel de cadouri, pentru a o face sa se simta speciala. Diva americana a marturisit ca are mereu nevoie de dovezi ca logodnicul ei o iubeste cu adevarat si ca adora gesturile romantice, inclusiv cadouri si apeluri telefonice. „Este important ca omul pe care il iubesti sa te faca sa simti ca se gândeste la tine, intr-un fel asta te face sa te simti sigura pe tine. Si este minunat daca iti daruieste ceva, cum ar fi o felicitare pe care sa scrie, «Esti speciala pentru mine», sau un inel cu un mesaj romantic“, a spus Diaz, adaugând: „Nu dureaza mult sa pui mâna pe telefon si sa spui: «Stii ceva? Ma faci sa ma simt bine»“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS