8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 21.00


Lacrimi din Soare


(actiune – 2003)


Regia: Antoine FuquaIn rolurile principale: Bruce Willis, Monica Bellucci


Locotenentul A.K. Waters din fortele speciale ale marinei, SEAL, si grupa sa de luptatori de elita sunt obligati sa aleaga intre datoria de militar si simtamintele umanitare proprii, intre a indeplini orbeste ordinele primite, in mijlocul unui conflict sângeros, sau a gasi curajul sa-si urmeze constiinta si sa asigure protectie unui grup de refugiati nevinovati.


Dupa caderea regimului democratic din Nigeria si preluarea puterii de catre un dictator militar fara scrupule, Lt. Waters cu oamenii lui sunt trimisi in misiune pentru a o scoate din zona de conflict pe doctorita Lena Kendricks (Monica Bellucci), din organizatia Medici fara frontiere. Dr. Kendricks, cetateana americana prin casatorie, acorda asistenta medicala victimelor razboiului civil la o misiune catolica din regiune. La sosirea lui Waters, doctorita refuza sa plece, punând conditia ca protejatii ei sa fie ajutati sa se refugieze in tara vecina. Altfel, urmau sa fie victime sigure ale rebelilor.


Waters primeste ordin de la superiorul lui, cpt. Bill Rhodes (Tom Skerritt) sa nu se amestece sub nici un motiv in conflictul local. Echipa SEAL trece de partea cauzei aparate de doctorita riscându-si vietile, decisi sa-i escorteze pe localnici pâna la granita.


Un film captivant care a primit o nota de 6,5 pe site-ul de specialitate imdb.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS