21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ia te uita

Santajul, thriller – 1998


Prima TV ora 20.00


Regia: Robert Benton


In rolurile principale: Reese Witherspoon, Gene Hackman, Susan Sarandon, Paul Newman


Harry Ross (Paul Newman), detectiv particular, este impuscat in mod accidental de adolescenta Mel Ames (Reese Witherspoon), in timp ce incearca sa o duca inapoi acasa.


Doi ani mai târziu, lefter si divortat, Harry traieste intr-un mic apartament situat pe domeniul parintilor lui Mel, Jack si Catherine Ames (Gene Hackman si Susan Sarandon). In timp ce facea un comision pentru Jack, Harry intâlneste o cunostinta mai veche, Lester Ivar (M. Emmet Walsh). Dupa un incident avut cu acesta, curiozitatea lui Harry il determina sa faca investigatii, in urma carora descopera ca Ivar este cel care a cercetat disparitia primului sot al lui Catherine, in urma cu 20 de ani. Intrigat, eroul nostru redeschide cazul, iar indiciile il conduc catre o serie de crime, toate petrecute cu multi ani in urma, dar ramase nerezolvate.


Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,1, ceea ce-l recomanda atât cinefililor, cât si publicului larg. Distibuitia de exceptie il claseaza printre filmele de top ale cinematografiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS