Acasă Magazin Tunsori la moda

Tunsori la moda

Atunci când ne alegem tunsoarea, trebuie sa ne amintim ca ne va fi mult mai usor sa ne aranjam parul daca optam pentru un stil cât mai natural si mai potrivit cu tipul firului de par si forma fetei. Astfel, putem alege o tunsoare scurta sau, dimpotriva, putem opta pentru o lungime medie, cele doua tipuri fiind usor de intretinut si, mai ales, usor de transformat de la o zi la alta.


Dupa cum informeaza site-ul Beauty.com, indiferent de tunsoare, este recomandat sa folosim intotdeauna balsam, in functie de tipul de par pe care il avem, acesta oferind volumul si stralucirea de care avem nevoie. Bineinteles, nici produsele pentru coafat nu trebuie neglijate.


Tunsoarea scurta


Aceasta tehnica de tunsoare este foarte permisiva, parul urmarind intotdeauna linia capului si a fetei. Acest fapt face ca persoanele care opteaza pentru o astfel de tunsoare sa nu arate niciodata la fel, cum se intâmpla in cazul lungimilor de par mai mari.


Tunsoarea scurta se recomanda, in general, femeilor care au parul drept sau, cel mult, usor ondulat. Parul poate fi aranjat foarte rapid cu ajutorul spumei.


Tunsoarea texturata


Aceasta tunsoare se potriveste cel mai bine femeilor care doresc sa para mai impunatoare. Parul se taie pe lung sau in scari, tunsoarea permitând realizarea unor coafuri foarte diversificate, in functie de preferinte. Totodata, aceasta tunsoare este si foarte usor de intretinut. In functie de coafura aleasa, putem folosi spuma sau fixativ.


Tunsoarea tip „chip“


Tunsoara „chip“ este folosita, de obicei, pentru mentinerea texturii naturale a firului de par, fiind indicata femeilor a caror tunsoare si-a pierdut forma initiala. Parul se tunde dinspre interior spre exterior, forma finala creând senzatia de par des. Este indicata folosirea produselor pentru coafat, acestea oferind un plus de ingrijire si stralucire.


Tunsoarea cu suvite lungi


Pentru obtinerea unei astfel de tunsori, parul se taie urmarind linia capului, la fel ca in cazul tunsorii „chip“. Insa, de aceasta data, suvitele sunt mai lungi, forma finala fiind mai flexibila si mai usor de coafat. Pentru obtinerea coafurii dorite, se recomanda folosirea spumei de par.

Exit mobile version