Acasă Magazin Elizabeth Hurley va sosi la nunta sa pe un elefant

Elizabeth Hurley va sosi la nunta sa pe un elefant

Actrita Elizabeth Hurley (foto) a imbratisat credinta hindusa a logodnicului sau, Arun Nayar, planuind sa soseasca la nunta lor, care va avea loc in februarie, calare pe un elefant.


Conform cotidianului The Daily Mirror, ideea aceastei ceremonii a aparut in urma casatoriei fratelui lui Nayar cu Samantha Carmichael, ce a avut loc in urma cu trei ani, si se presupune ca de data aceasta petrecerea va dura doua saptamini.


Hurley a devenit o mare iubitoare de elefanti, incepind cu anul trecut, cind ea si iubitul ei au mers impreuna pe spatele unui mamifer cu urechi imense.


„Liz s-a hotarit ca vrea o nunta in stil indian. Ii plac traditiile acelei tari si vrea sa le respecte. Isi doreste foarte mult sa gaseasca o modalitate de a implica si elefantii in ceremonie, sperind chiar sa soseasca pe spatele unuia, dar nu stie inca daca acest lucru s-ar potrivi cu ceremonia. Planurile ei prind contur, dar stie exact ce isi doreste. Va fi o petrecere grandioasa, pentru care se vor cheltui foarte multi bani, pentru ca vrea sa arate lumii intregi cit de mult il iubeste pe Arun“, a declarat un prieten apropiat al cuplului.

Exit mobile version