15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKatie Holmes si Tom Cruise se vor casatori

Katie Holmes si Tom Cruise se vor casatori

Katie Holmes a declarat, la premiera londoneza a filmului „Batman Begins“, ca a inceput deja sa faca planuri de nunta impreuna cu iubitul ei, Tom Cruise.


Conform cotidianului britanic Daily Star, frumoasa bruneta a declarat: „Am discutat despre casatorie, dar nu am stabilit inca o data oficiala. Cind eram copil, i-am spus surorii mele ca tot ceea ce imi doream era sa devin actrita si sa ma marit cu Tom Cruise. Toata lumea are un vis, iar eu sint dovada vie a faptului ca uneori visele devin realitate“.


Actrita, de 26 de ani, a dezvaluit totodata ideile ei pentru ziua nuntii. Holmes, care s-a despartit de fostul ei logodnic, Chris Klein, in luna februarie, a spus ca isi doreste sa ajunga la altar imbracata intr-o rochita simpla.


„Vreau o rochie alba si fina. E atit de amuzant, pentru ca nu reusesc sa imi imaginez cum as arata in rochie de mireasa“, a declarat ea.


Cruise a marturisit si el ca este indragostit de Holmes, in urma cu o luna, in cadrul unei emisiuni de televiziune. „Aceasta femeie este uimitoare. Ma simt extraordinar si sint foarte, foarte fericit. Nu o sa ascund acest lucru“, a adaugat vedeta de la Hollywood.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS