8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO strabunica a nascut gemeni

O strabunica a nascut gemeni

O americana din statul Alabama, de 57 de ani, care are trei copii, sase nepoti si patru stranepoti, a nascut, luna trecuta, gemeni.


Cei doi bebelusi, conceputi prin fecundarea in vitro, s-au nascut cu patru saptamini inainte de termen, pe 20 aprilie, la spitalul UAB din Birmingham, iar vineri au putut pleca acasa impreuna cu mama lor.


Rosee Swain si sotul sau, Jay, aveau deja trei copii: doi majori si unul, Jimmy, de doar sase ani. Cuplul a explicat ca a dorit sa-i faca lui Jimmy un fratior sau o surioara, pentru ca baietelul sa nu creasca singur.


Rosee Swain, educatoare de meserie, este pregatita sa-si creasca gemenii, numiti Christian Kaczur Hart si Diana Rose Angelina, care vor termina probabil liceul cind mama lor va avea 75 de ani.


„Sa fii din nou mama la 57 de ani nu este prea bine pentru toata lumea, dar ne-am gindit ca pentru noi ar fi minunat“, a explicat femeia in cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune ABC. Pentru aceasta „tinara“ strabunica, nasterea s-a derulat foarte bine. Ea a afirmat ca, la citeva ore dupa nastere, a inceput sa danseze cu sotul ei. „Ma simteam de parca nici nu as fi nascut“, a povestit Rosee Swain.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS