Acasă Magazin Paris Hilton s-ar putea marita

Paris Hilton s-ar putea marita

Paris Hilton, care a fost a fost desemnata „starul cel mai sexy“ de catre cititorii editiei franceze a revistei pentru barbati FHM, a dat de inteles ca intentioneaza sa se casatoreasca.


Potrivit site-ului iol.com, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton are o relatie cu Paris Latsis si a declarat ca se gindeste sa-si petreaca restul vietii alaturi de el.


Latsis, care se afla pe locul 54 in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, si Paris se intilnesc de la inceputul acestui an.


Paris a declarat: „Ne vom casatori cu siguranta. Sint tinara, dar il iubesc si sint sigura ca el este barbatul cu care vreau sa-mi petrec restul vietii“.


Cu toate acestea, Paris a marturisit ca pentru Latsis faima ei este coplesitoare.


„El este mai retras. Nu-i place sa se afle in preajma camerelor de luat vederi“, a adaugat Hilton.


Paris sustine ca nu este o femeie rasfatata


Paris Hilton sustine ca este o femeie activa, care munceste din greu pentru tot ceea ce are. „Din cauza numelui meu, oamenii cred ca sint o rasfatata. Dar eu muncesc mai mult decit majoritatea persoanelor pe care le cunosc. Ma trezesc in fiecare dimineata la ora sase si ma pregatesc pentru tot felul de sedinte foto si intilniri cu presa. Apoi ma ocup si de campaniile de promovare a produselor mele“, a declarat vedeta, de 23 de ani, in cadrul unui interviu pentru New York Daily News.


Potrivit sursei citate, Paris a publicat deja doua carti, „Confesiunile unei mostenitoare“ si „Jurnalele Tinkerbell Hilton“, a lansat propriile colectii de bijuterii si parfumuri si a deschis un club de noapte in Orlando. De asemenea, ea joaca in trei filme si urmeaza sa-si lanseze albumul de debut in acest an.

Exit mobile version