10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO viitoare mireasa si-a inscenat rapirea de la propria nunta

O viitoare mireasa si-a inscenat rapirea de la propria nunta

O viitoare mireasa, din New Mexico, a inventat o poveste de rapire, fiind speriata de casatorie si de viitorul sot, informeaza site-ul Yahoo!News. Ea a fost gasita de politie la 2.000 de kilometri departare de casa, fara bani si in stare de disperare.


Jennifer Wilbanks, de 32 de ani, originara din statul Georgia, a fost gasita de politie dupa ce calatorise cu autobuzul pina la celalalt capat al Statelor Unite. Vineri seara, ea si-a anuntat logodnicul si pompierii ca tocmai a fost eliberata de rapitorii sai, spre marea fericire a apropiatilor. Citeva ore mai tirziu insa, femeia a dezvaluit versiunea adevarata a disparitiei ei. Ea era „speriata si ingrijorata de casnicie si a decis ca are nevoie sa fie singura mai mult timp“, a explicat Ray Schultz, seful politiei din Albuquerque.


Aproximativ 100 de politisti si voluntari au participat la cautarea femeii.


Jennifer Wilbanks, care a plecat de acasa marti, si a fost gasita fara bani, in Albuquerque, la 2.200 de kilometri departare de casa, a decis sa inventeze ca a fost rapita de un cuplu. Ea si-a tuns apoi parul pentru a nu fi recunoscuta de cineva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS