11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDoi labradori s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe internet

Doi labradori s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe internet

Doi labradori din India, ai caror proprietari le-au facut cunostinta pe internet, s-au casatorit in urma unei ceremonii costisitoare. Dupa cum informeaza Ananova, Shamsher si Diana, din orasul Jaipur, si-au unit destinele intr-un cort urias impodobit cu iasomie, pe fondul unei ceremonii traditionale hinduse. Potrivit sursei citate, Shamsher, al carui stapin este un om de afaceri prosper, a fost insotit la altar de muzicieni si dansatori eunuci, in fata a 350 de persoane invitate si zeci prieteni canini ai cuplului.


Cei doi „soti“ s-au cunoscut prin intermediul unui site administrat de un petshop local, unde proprietarii le pot gasi animalelor lor de companie parteneri pentru imperechere.


Intrarea la ceremonia inedita s-a facut numai pe baza invitatiilor, mai multi ofiteri de politie fiind dislocati la locul ceremoniei pentru a-i tine departe pe curiosii nepoftiti.


Singurul moment in care ceremonia a fost intrerupta a fost acela cind „mirele“ a inceput sa latre, insa s-a oprit imediat dupa ce viitoarea sotie l-a muscat de bot.


„Mireasa“, care a fost imbracata intr-un costum traditional rosu, nu s-a aratat prea incintata sa treaca de sapte ori prin „focul purificator“, ea fiind ademenita cu biscuiti pentru ultimele doua runde.


La inceputul ceremoniei, preotul Manish Sharma a fost foarte nervos din cauza cuplului cu care avea de a face, dar s-a linistit cind a constatat ca stapinii celor doi miri l-au ajutat sa indeplineasca toate ritualurile.


„Am indeplinit toate obiceiurile, la fel ca in cazul oamenilor, fara sa intimpin nici o problema. Aranjamentul a fost placut si chiar m-am simtit bine alaturi de cei doi miri“, a declarat preotul, in cadrul unui interviu pentru agentia Asian News International.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS