Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Un englez – condamnat la inchisoare pentru ca isi filma sotia la dus


Un britanic a fost condamnat la noua luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a filmat pe ascuns sotia in timp ce facea dus. Dupa cum informeaza Yahoo!News, un tribunal din Bristol a stabilit ca barbatul, de 55 de ani, se face vinovat ca a montat pe ascuns in cabina de dus o camera de filmat care era conectata la televizorul din dormitor, pentru a-si procura „placeri sexuale“.


Potrivit sursei citate, barbatul si-a recunoscut faptele. Din cite se pare, femeia a aflat de actiunile sotului sau cind a dat intimplator drumul la televizorul din camera si nu mica i-a fost mirarea sa il vada pe sotul sau gol pusca in timp ce facea dus. Indignata, britanica si-a alungat sotul de-acasa si a intentat actiune de divort.


Un artist britanic vrea sa sarute portretul lui Tony Blair timp de opt ore


Un artist britanic vrea sa sarute portretul lui Tony Blair timp de opt ore. Mark McGowan vrea sa faca aceasta incercare pentru a-si exprima optiunea sa din cadrul alegerilor legislative de pe 5 mai. „Vreau sa pup o fotografie a lui Blair de cit mai multe ori, nu va fi vorba despre un sarut lung“ a declarat McGowan, care intentioneaza sa-si puna ideea in aplicare chiar in fata resedintei primului ministrul britanic. „M-am antrenat si, cu ajutorul unui cronometru, am observat ca pot sa dau 200 de pupicuri pe minut“, a precizat Mark McGowan.

Exit mobile version