5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSini fermi si senzuali

Sini fermi si senzuali

Cind vine vorba de sini… nimeni nu a auzit vreo femeie care sa fie multumita in totalitate de ei. Insa, daca ati trecut de controlul oncologic cu brio, nu aveti nici un motiv sa nu vi-i iubiti. Conditia lor se poate imbunatati, iar dumneavoastra puteti fi mai mindra ca niciodata de ei!


O data ce ati trecut de perioada adolescentei, sinii incep sa sufere diferite modificari… Isi pierd din tonus, din suplete, iar dupa nastere pot interveni chiar si probleme precum vergeturile. Aflati metodele de intretinere si infrumusetare si nu ezitati sa va oferiti multumirea sufleteasca de a avea sini supli si senzuali.


Acasa


Este binecunosuta metoda spalarii sinilor cu apa rece pentru pastrarea tonusul muscular, iar daca nu o puneti in practica, ar fi cazul sa incepeti! Rezultatele sint garantate.


De asemenea, nu uitati sa aplicati un gel/crema pentru intretinerea sinilor, caci pielea din aceasta zona este la fel de fina ca aceea din jurul ochilor, asa ca se recomanda ca sinii sa fie protejati, sa nu fie expusi razelor UV fara protectie si sa nu fie stresati de sutiene prea strimte.


La salonul de frumusete


Aveti sinii „lasati“? Trebuie sa stiti ca electrostimularea face minuni cu sinii. Procesul consta in aplicarea sub clavicular a unei perechi sau doua de electrozi la un program computerizat special. Dupa trei sedinte puteti observa o ameliorare vizibila a conditiei lor. Pentru piele se poate efectua si o impachetare cu parargil, pentru o piele fina precum catifeaua.


La sala


Pentru o conditie deosebita a pieptului, la sala, trebuie sa lucrati exercitii de tonifiere a musculaturii pectorale. Recomandate sint lucrul cu ajutorul greutatilor la plan inclinat si efortul muscular la aparatul multigym.


Daca nu sinteti multumita de natura


Iar daca nu va multumeste marimea lor, amintiti-va ca nimeni nu o desconsidera pe Pamela Anderson pentru ca a trisat natura la capitolul „sini“, iar Jennifer Lopez este considerata foarte sexy in pofida bustului ei mai putin proeminent. Nici in Halle Berry nu a „aruncat“ nimeni cu „pietre“ pentru ca are vergeturi pe sini, cum toata lumea a putut observa in scena de sex din filmul „Monster’s Ball“, iar Shakira are multi barbati la picioare, cu toate ca a declarat ca sinii ei sint „mici si umili“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS