Acasă Local (VIDEO)Vâlcea: Dragostea de flori i-a costat câte o amendă de 500 de...

(VIDEO)Vâlcea: Dragostea de flori i-a costat câte o amendă de 500 de lei

Pentru trei persoane dragostea de flori i-a costat câte o amendă de 500 de lei, după ce au fost prinşi de poliţiştii locali vâlceni în timp ce le furau.

Un echipaj al Poliției Locale Vâlcea l-a surprins pe S.F., de 52 de ani, din Păușești, în timp ce transfera un arbust din spatele blocului T1 de pe strada Mihai Viteazu într-un sac pregătit pentru această operațiune. Analizând cu atenție zona, polițiștii au descoperit că acțiunea bărbatului nu era deloc una singulară. Din zona vizată fiind extrași, cel mai probabil vineri dimineață, mai mulți astfel de arbuști recent plantați de Piețe Prest S.A.

În celălalt capăt al orașului, patrula polițiștilor locali arondată Parcului Zăvoi făcea o descoperire asemănătoare. M.V, de 51 de ani, din Ciofrângeni, Argeș, era surprins în timp ce scotea lalele dintr-un un rond floral.

Punctul final al zilei s-a petrecut pe faleza râului Olănești – în zona cartierului „1 Mai”. O femeie a scos un tânăr butaș de trandafir. Intervenția polițiștilor locali a fost promptă. Trandafirul ce tocmai fusese smuls din pământ a fost replantat în amplasamentul inițial.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale de câte 500 de lei.

Poliția Locală face apel la toți râmnicenii care sesizează fapte similare sau orice alte aspecte antisociale să le anunțe imediat la TelVerde 0800 809 809, apel gratuit.

Citeşte şi: Craiova: Accident pe Calea Bucureşti. O femeie, rănită

Exit mobile version