Acasă Eveniment Vâlcea: Două persoane care au sustras bunuri de la trei tineri, arestate

Vâlcea: Două persoane care au sustras bunuri de la trei tineri, arestate

Traficant de droguri, prins după ce a fost bătut de rudele unui client
Traficant de droguri, prins după ce a fost bătut de rudele unui client

Două persoane care, la începutul lunii martie, au sustras bunuri de la trei tineri, în apropierea podului care traversează râul Olăneşti, au fost arestate. Suspecţii erau mascaţi şi ameninţau victimele cu arme albe, acţionând două seri la rând.

”La data de 22 martie, 2 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis IPJ Vâlcea.

În 2 nopţi la rând, persoane mascate au sustras mai multe bunuri de la trei tineri

Sursa citată a precizat că, la începutul lunii martie, în 2 nopţi la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olăneşti, persoane mascate şi sub ameninţarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la 3 tineri, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

”La data de 21 martie a.c., în baza probatorului administrat în cauză, cele 2 persoane bănuite au fost reţinute pentru 24 de ore, iar astăzi, 22 martie a.c., magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus, faţă de acestea, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat poliţiştii.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Exit mobile version