Acasă Eveniment Vâlcea: Adolescent, găsit decedat într-un apartament din Brezoi

Vâlcea: Adolescent, găsit decedat într-un apartament din Brezoi

Vâlcea: Adolescent, găsit decedat într-un apartament din Brezoi
Vâlcea: Adolescent, găsit decedat într-un apartament din Brezoi

Un adolescent de 14 ani a murit, marți după-amiază, într-o cameră a unui apartament din localitatea Brezoi, județul Vâlcea. Sora băiatului a fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată la spital.

Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați marți, în jurul prânzului, despre faptul că un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Brezoi nu răspunde la ușa locuinței de aseară, potrivit ISU Vâlcea. Apelul a fost făcut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ.

S-a reușit pătrunderea în apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În apartament au fost găsite două persoane, soră și frate, în stare de inconștientă, conform ISU Vâlcea.

Băiatul de 14 ani prezenta semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței.

Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate

Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanță. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștientă, dar cu semne vitale. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.

În momentul pătrunderii în apartament, s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

Exit mobile version