Acasă Eveniment (VIDEO) Vâlcea: Grav accident lângă Mănăstirea Stănișoara

(VIDEO) Vâlcea: Grav accident lângă Mănăstirea Stănișoara

Un accident grav a avut loc, marți seara, la Călimănești, în apropiere de Mănăstirea Stănișoara. O mașină a intrat într-un gard, iar o persoană a fost proiectată din autoturism într-o râpă. Victimele accidentului sunt călugări.

Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier din Călimănești, în apropiere de mănăstirea Stănișoara. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, un bărbat în timp ce conducea un autovehicul, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un gard.

„Salvatorii din cadul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în această după-amiază, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs în localitatea Calimanesti, pe drumul ce duce către Manastire Stanișoara. În urma accidentului, au rezultat doi, bărbați răniți. O persoană a fost aruncată din mașină într-o râpă, fiind găsită incnștientă și încă una a suferit leziuni”, anunță reprezentanții ISU Vâlcea.

La fața locului, din partea ISU Vâlcea, s-au deplasat două echipaje (1 descarcerare si 1 SMURD), plus trei echipaje ale SAJ, SVSU Calimanestiși SALVAMONT. După extragerea victimei din râpă și acordarea de îngrijiri medicale preliminare, a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Craiova, acesta urmând să preia persoana rănită grav. Celălalt bărbat rănit a primit îngrijiri medicale preliminare, după care va fi transportat la UPU pentru investigații suplimentare.

Bărbații răniți se pare că sunt călugări în cadrul Mânăstirii Stănișoara. Aceştia sunt I.M., de 63 de ani, care are politraumatisme și a fost preluat conștient de elicopter și T.M., de 57 de ani, care prezintă dureri hemitorace stânga și traumatism la coloană, fiind preluat de către echipajul SMURD și transportat la UPU Vâlcea, potrivit ISU Vâlcea.

Exit mobile version