Acasă Local Vâlcea: Acţiuni de prevenire a consumului de alcool şi droguri

Vâlcea: Acţiuni de prevenire a consumului de alcool şi droguri

Discuțiile au vizat și efectele consumului de droguri, precum și modul în care acestea îți pot schimba viața


Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Vâlcea în cooperare cu Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, ieri, o activitate preventivă în tabăra “Aktivi în natură” de la Costești, pe linia prevenirii consumului de alcool, tutun și droguri.

Astfel de activități au avut loc și în data de 25.07.2022 la Colegiul National Mircea cel Bătrân Rm. Vâlcea, când polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au fost prezenți în rândul a 20 de elevi din ciclul liceal, participanți la activități educaționale în cadrul “Școlii de vară IT”, organizate de unitatea de învățământ.

Polițiștii le-au oferit posibilitatea celor mici să exerseze împreună regulile de circulație, adresându-le acestora și câteva recomandări pentru a-și petrece vacanța în siguranță.

Discuțiile au vizat și efectele consumului de droguri, precum și modul în care acestea îți pot schimba viața.

Activitățile pe linia prevenirii consumului de alcool, tutun și droguri vor continua și azi la Școala Gimnazială Păușesti din județul Vâlcea, activitatea fiind planificată de Biroului Siguranță Școlară în parteneriat cu unitatea de învățământ.

Exit mobile version