Acasă Local Vâlcea: Trei răniți, după ce un pătul a căzut peste ei

Vâlcea: Trei răniți, după ce un pătul a căzut peste ei

În urma impactului victima a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la spital în vederea acordării de îngrijire medicale
În urma impactului victima a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la spital în vederea acordării de îngrijire medicale

Polițiștii orașului Berbești au fost sesizați, astăzi prin apel 112, de către o femeie, că, un pătul ar fi căzut de pe un suport metalic, iar trei persoane au fost rănite.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în timp ce se încărcau cereale într-un pătul, acesta ar fi căzut peste cele 3 persoane, care au suferit vătămări corporale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și ambulanța, care a transportat 2 persoane la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Un bărbat, de 72 de ani, cu plagă deschisă la piept, investigat și monitorizat a fost transportat la spital de SMURD. O femeie,de 71 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version