Acasă Local Vâlcea: Reținuți pentru lovire sau alte violențe

Vâlcea: Reținuți pentru lovire sau alte violențe

Un tânăr de 25 ani, arestat după ce a violat o minoră
Un tânăr de 25 ani, arestat după ce a violat o minoră

Polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Lăpușata au reținut, ieri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, doi bărbați din comunele Lădești și Cernișoara, cercetați pentru mai multe fapte de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 6 iunie a.c., bărbatul din comuna Lădești, în timp ce se afla în fața unui bar din comună, ar fi agresat doi bărbați și o femeie din localitate și ulterior le-ar fi adresat amenințări cu moartea, tulburând în același timp ordinea și liniștea publică.

În noaptea de 5 spre 6 iunie, bărbatul din comuna Cernișoara se afla în localitate, în fața gospodăriei unei cunoștințe, iar la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt bărbat, taindu-l cu un cuțit, după care ar fi exercitat amenințări cu moartea față de mai multe persoane prezente.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați magistratilor cu propunere de arestare preventivă.

Exit mobile version