Acasă Actualitate Cod galben de grindină în Olt și Vâlcea

Cod galben de grindină în Olt și Vâlcea

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea. Rafale de vânt cu viteze de peste 100km /h
Meteorologii au emis cod galben de vreme rea. Rafale de vânt cu viteze de peste 100km /h

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică mai multe avertizări nowcasting Cod galben de averse, grindină şi vijelii, valabile în şase judeţe, informează Agerpres.

Astfel, până la ora 18:30, în localităţi din judeţele Olt, Vâlcea, Caraş-Severin, Arad, Timiş şi Hunedoara, precum şi în zonele de munte ale judeţelor Vâlcea şi Timiş, se vor semnala averse ce vor cumula local 25-30 litri/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version