Acasă Actualitate Administratie S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu Vâlcea

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu Vâlcea

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat astăzi. La eveniment au participat primarul Mircia Gutău, viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi a preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Imobilul modern însumează, pe o structură demisol, parter şi două etaje, o suprafaţă desfăşurată de 2422 mp. Aici s-au creat, pe lângă spaţiile destinate artiştilor/sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex, mai multe birouri şi ghişee, precum şi o sală de conferinţe cu suprafaţa de 57 mp amplasată la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă.

Noul sediu are parcare proprie

De marţi, 2 iunie, imobilul a devenit gazda Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, structură cu un important flux de cetăţeni ce funcţiona anterior în strada Carol I într-un spaţiu inadecvat şi greu accesibil atât din punct de vedere pietonal, cât şi auto. Prin comparaţie, noul sediu al DEF de la Arenele ”Traian” beneficiază de o parcare generoasă pentru autovehiculele celor ce se adresează acestei direcţii, precum şi de accesibilităţi şi spaţii suficiente, confortabile şi elegante pentru contribuabili.

Urmează o altă investiţie

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a declarat că se simte împlinit că a finalizat astfel un demers început într-un mandat anterior prin preluarea vechilor Arene de la Ministerului Tineretului şi Sporturilor. Primarul Gutău a subliniat că investiţia reprezintă în primul rând ”o dovadă de respect pentru cetăţeanul care îşi plăteşte impozitele şi taxele”. Edilul-şef a mai afirmat că se simte împăcat că, prin modernizările făcute în acest mandat – şi a amintit că în aproximativ o lună va fi inaugurat şi sediul administrativ din strada General Magheru nr. 25 – a impus o nouă abordare a modului în care administraţia locală relaţionează cu cetăţeanul.

Loc de joacă pentru copii

În imediata vecinătate a noii clădiri de birouri este amenajat un loc de joacă – în care copiii pot petrece momente plăcute în răstimpul în care adulţii îşi rezolvă problemele la Direcţia Economico-Financiară.

Există şi un teren de baschet, deschis iubitorilor de mişcare de luni până vineri, după ora 16.30, sau pe tot parcursul zilelor de week-end; acelaşi acces liber este instituit, pentru antrenamente sau doar pentru exerciţii de întreţinere fizică, şi la nivelul Arenelor ”Traian” (atunci când nu sunt organizate evenimente sportive sau culturale), creîndu-se astfel un nou punct de interes pe harta municipiului.

Exit mobile version