Acasă Local Vâlcea Doi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere

Doi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat

Doi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Primul a intrat într-un gard, iar cel de-al doilea a lovit o maşină parcată.


Polițiștii din Drăgășani au descoperit, ieri, pe strada Dealul Viilor, un autoturism ieșit din decor. Conducătorul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, din comuna Sutești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. El a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard împrejmuitor.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemiei de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Cu o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, că pe raza comunei Măciuca, sat Popești, a fost un eveniment rutier.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Măciuca, a intrat într-un alt autoturism parcat pe DC 71. Au rezultat pagube materiale.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale.

Exit mobile version