8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: A alergat un tânăr cu cuţitul şi s.a ales cu dosar penal

Vâlcea: A alergat un tânăr cu cuţitul şi s.a ales cu dosar penal

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au intevenit joi, 21 februarie, pe raza orașului, pentru stoparea unui conflic apărut între doi bărbați.

În fapt, polițiștii aflându-se în desfășurarea acitivițăților de serviciu, pe raza orașului, s-au sesizat cu privire la faptul că, doi bărbați în vârstă de 27 respectiv 30 de ani îşi adresau injurii, expresii jignitoare și ameninţări cu moartea.

Polițiștii au intervenit imediat stopând activitatea celor doi. Băiatul de 27 de ani a relatat faptul că, bărbatul de 30 de ani, din comuna Tetoiu, l-ar fi amenințat cu moartea, l-ar fi alergat cu un cuțit încercând să-l lovească, însă nu a reușit acest lucrul, în cele din urmă pulverizându-i cu un spray iritant lacrimogen în direcţia ochilor.

În urma controlului corporal efectuat bărbatului de 30 ani, cât și controlului efectuat autoturismului, au fost descoperite două spray-uri iritant lacrimogene, un cuțit și două bâte.

Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS