24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Tineri bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni, depistaţi de poliţişti

Vâlcea: Tineri bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni, depistaţi de poliţişti

Polițiștii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Milcoiu au depistat în comuna Budești, 3 tineri bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În urma executării unui mandat de percheziţie domiciliară, polițiștii au depistat trei tineri cu vârste cuprinse între 17-18 ani, bănuiți de comiterea a două fapte de furt calificat, pe raza localității Budești.
Din verificările efectuate s-a stabilit că, în perioada 28 – 30 septembrie a.c., persoanele bănuite au pătruns prin efracție, în incinta unei școli, din localitatea Budești, de unde au sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 12.000 lei.
Totodată, în perioada 13 – 16 octombrie, aceleași persoane, au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din localitatea Budești, de unde au sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.
Faţă de cei 3 tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 20 octombrie a.c., aceștia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, iar față de cei doi băieți de 18 ani a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Totodată, prejudiciul cauzat prin cele două infracţiuni de furt calificat, a fost parţial recuperat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS