UPDATE / Vâlcea: Crimă la Tetoiu. Bărbatul care şi-a omorât în bătaie concubina, arestat preventiv

Autori


UPDATE / Bărbatul din comuna Tetoiu a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor săvârşit asupra unui membru de familie.

Ora.11.30: În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, politiştii Sectiei 11 Zătreni au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Tetoiu, din judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că şi-ar fi omorât în bătaie concubina, o femeie de 50 de ani, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Ajunşi la fata locului, politistii au găsit femeia decedată, iar din verificări a reieşit că, pe fondul unor neînţelegeri, bărbatul a lovit-o pe concubina sa cu pumnii, aceasta decedând în urma leziunilor suferite.


Bărbatul se află în acest moment la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti, pentru audieri. Cel mai probabil, cauza va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunal Vâlcea.


Comenteaza acum

Alte stiri

9 martie 2019

Gorj: Cercetat după ce şi-a agresat concubina

Lucrători din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, astăzi, prin apelul 112 de către un bărbat de 60 de ani, din localitate,  că fiica sa, de 34 de ani, cu acelasi domiciliu, ar fi avut un conflict cu

Sumarul ediției de marţi, 19 martie 2019

Top