Acasă Local Vâlcea Transbordare cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Podu Olt

Transbordare cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Podu Olt

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunţat că circulaţia feroviară pe relaţia Podu Olt – Valea Mărului se desfăşoară la această oră cu transbordare auto între staţiile Câineni şi Podu Olt, după ce calea ferată a fost acoperită de nămol şi grohotiş pe o distanţă de 50 de metri.
Personalul feroviar intervine pentru degajarea zonei, prin îndepărtarea nămolului şi a grohotişului depus între firele căii. Până la această oră, calea ferată a fost curăţată pe o distanţă de circa 10 metri, personalul acţionând în continuare în zona unde liniile sunt acoperite pe o lungime de 40 metri.
Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, Regionala C.F Craiova menţine continuitate în traficul feroviar pe intervalul afectat, prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între Câineni-Podu Olt.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version