Acasă Local Vâlcea Vâlcence sărbătorite la împlinrea a 100 de ani de viaţă

Vâlcence sărbătorite la împlinrea a 100 de ani de viaţă


Două vâlcence, care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, au fost vizitate de către prefectul județului Vâlcea, Florian Marin și de către șefii structurilor teritoriale ale MAI.
O delegație formată din prefectul județului Vâlcea, inspectorii șefi și inspectorii adjuncți aparținând Inspectoratele Județene de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență Vâlcea, s-au deplasat, miercuri, la locuința Floarei Stanca, din localitatea Păușești-Măglași și joi, 28 iunie la locuința Mariei Vladu, din localitatea Mădulari, pentru a înmâna acestora tricolorul României, însoțit de o insignă centenară și o scrisoare de felicitare pentru venerabila vârstă.
Doamnelor sărbătorite, de-o vârstă cu România Mare, le-au fost oferite din partea Instituției Prefectului Județului Vâlcea, atât flori în culorile Drapelului Național cât și un tort, care simbolizează de asemenea marcarea Centenarului Marii Uniri, un veac prin care cele două vâlcence, de-o vârstă cu România, au trecut și au reușit să facă față tuturor greutăților vieții.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version