22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Un copil şi mama lui, bătuţi la locul de joacă

Vâlcea: Un copil şi mama lui, bătuţi la locul de joacă

Un copil de 7 ani, împreună cu mama lui, au fost bătuţi în incinta unui spaţiu de joacă din Râmnicu Vâlcea, de către un bărbat despre care martorii susţin că era beat.

Oamenii care au văzut scena spun că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului și l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câțiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele. După aceea, agresorul a bătut-o și pe mama copilului și a avut intenţia să lovească şi o polițistă care a fost chemată să intervină. „Foarte mulți copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băiețelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, precizează unul dintre martori. Cu toate acestea, bărbatul s-a ales doar cu o amendă modică.
„În legătură cu speța în cauză, poliția a fost sesizată prin apel la 112 de către mama copilului implicat. A fost întocmit dosar penal pentru lovire, fiind de asemenea sancționată potrivit prevederilor Legii 6/1991 cu suma de 200 lei, persoana care a provocat scandalul.Politia si-a facut treaba. Dosarul penal întocmit pentru lovire va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS