Bărbat din Vâlcea, dat dispărutPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Secția nr. 4 Rurală Prundeni, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea au efectuat, astăzi, verificări de amploare pe raza localității Orlești și în împrejurimi, pentru găsirea unui bărbat de 59 de ani, din comună.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Orlești, dar nu a mai revenit acasă.

Verificările au fost demarate imediat, iar în cursul zilei de astăzi, s-a realizat o acțiune amplă a polițiștilor pentru identificarea bărbatului dispărut, dar acesta nu a fost găsit.

Emilian Constantin, de 59 de ani, din localitatea Orlești, județul Vâlcea, nu a mai fost văzut din data de 12 iunie. Bărbatul locuia singur, soția sa fiind plecată în străinătate.


Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,80 m, greutate 70 de kg, față rotundă, ten brunet, păr alb, tuns scurt, ochi căprui.

Obiecte de îmbrăcăminte: În picioare poartă o pereche de adidași și era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni din material textil de culoare închisă, tricou vișiniu și un pulover de culoare gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 25 martie 2019

Top