14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaAJOFM Vâlcea, selecţie pentru studenţii care vor să lucreze în Germania

AJOFM Vâlcea, selecţie pentru studenţii care vor să lucreze în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară, pentru cel puţin două luni.
AJOFM menţionează că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul, sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Vâlcea, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, str. Dacia, nr. 8,în vederea înregistrării dosarelor.
Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0350 419,715, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, www.valcea.anofm.ro, precum și pe pagina de facebook AJOFM Valcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS