21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bărbat bănuit de tâlhărie, arestat preventiv

Vâlcea: Bărbat bănuit de tâlhărie, arestat preventiv

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat și reținut un bărbat de 23 de ani, din Băbeni, bănuit de comiterea unei tâlhării în Râmnicu Vâlcea. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în noaptea de 28 decembrie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, fiindu-i sustrași 200 de lei.
Din verificări a reieșit că persoana vătămată se afla într-un local din Râmnicu Vâlcea, când un bărbat tânăr, pe care nu-l cunoștea, ar fi intrat în vorbă cu el. Acesta i-ar fi spus că vine de la serviciu și că îi este foame, motiv pentru care persoana vătămată l-a invitat să-l însoțească la domiciliu, pentru a-i oferi ceva de mâncare.
Ajunși în scara blocului unde domiciliază persoana vătămată, aceasta i-a adus alimente bărbatului, iar la un moment dat ar fi fost agresat fizic de persoana bănuită și i-ar fi fost sustrași 200 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea bărbatului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, la data de 29 decembrie 2017, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS