3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Persoane bănuite de tâlhărie, reţinute de poliţişti

Vâlcea: Persoane bănuite de tâlhărie, reţinute de poliţişti

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat și reținut două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării, pe raza municipiului, în noaptea de 15/16 decembrie.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în seara de 16 decembrie polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani și o femeie de 18 ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării, în Râmnicu Vâlcea, faptă sesizată cu aproximativ 16 ore înainte.

În fapt, în dimineața zilei aceleiaşi zile, un bărbat din municipiu s-a prezentat la poliție, sesizând faptul că a fost agresat fizic în zona centrală a orașului de doi tineri, fiindu-i totodată sustrase telefonul mobil și ceasul de mână.

Polițiștii au demarat imediat verificările, constatând că persoana vătămată ar fi vizitat un cunoscut în seara de 15 decembrie, la locuința acestuia aflându-se și o tânără, pe care nu o cunoștea. Părăsind locația respectivă, ar fi fost abordat de două persoane, femeia întâlnită în apartamentul cunoscutului și încă un bărbat, iar aceștia l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras telefonul mobil și un ceas.

Persoanele bănuite au fost identificate și s-a dispus reținerea acestora, fiind încarcerate la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. Telefonul mobil a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.

La data de 17 decembrie, unitatea de parchet a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de persoanele bănuite.

Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS