Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Persoana bănuită de tâlhărie, depistată de poliţişti

Vâlcea: Persoana bănuită de tâlhărie, depistată de poliţişti

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au depistat, ieri, un bărbat de 22 de ani, din comuna Păușești-Măglași, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, comisă chiar în acea noapte. Polițiștii au fost sesizați de o tânără cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, un bărbat i-a smuls geanta de pe umăr, agresând-o fizic, după care a fugit. Geanta conținea documente personale, carduri și 800 de lei.
Polițiștii au demarat imediat verificările, pornind în căutarea bărbatului și reușind în scurt timp depistarea acestuia, constatându-se că avea asupra sa geanta reclamată ca fiind sustrasă.
A fost înregistrat un dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version