Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Paznicii au fost verificaţi de poliţişti

Vâlcea: Paznicii au fost verificaţi de poliţişti

Poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate, din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, au organizat, azi noapte, între orele00.00 – 6.00, o acţiune pe linia Legii privind paza obiectelor, bunurilor şi valorilor, prilej cu care au verificat 21 de unităţi asigurate cu paza umană proprie sau prin societăţi specializate de pază.
Acţiunea  a avut ca scop verificarea  modului  de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.
În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat 6 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional.
Totodată, la  o  societate comercială  nu a fost găsit personalul de pază, urmând a se efectua verificări în acest sens şi a se lua măsuri faţă de persoana vinovată.
Agenţii de securitate verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version