Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Întâlnire pe tema situaţiei actuale din oraşul Ocnele Mari

Vâlcea: Întâlnire pe tema situaţiei actuale din oraşul Ocnele Mari

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a convocat pentru miercuri, 19 iulie, ora 11.00, o întâlnire de lucru, ce va fi organizată la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea, cu reprezentanții instituţiilor/societăţilor implicate, referitor la situația actuală din orașul Ocnele Mari.
Întâlnirea, va viza o continuare a discuţiilor purtate în aceeaşi formulă, în data de 04 mai 2017, cu referire la următoarele aspecte:  „Stadiul derulării acţiunilor prevăzute în Programul pentru perioada următoare în câmpul I şi II de sonde din oraşul Ocnele Mari”,   „Decolmatarea albiei pârâului Sărat, pe sectorul cuprins între Decantor şi drumul naţional DN 67 (stabilirea  responsabilităţii execuţiei de lucrări; punere în aplicare a Hotărârii nr. 22/02.11.2016 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea)”, „Situaţia actuală a câmpurilor III şi IV de sonde, pentru exploatarea sării în soluţie din oraşul Ocnele Mari”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version