11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: S-a ales cu 2000 lei amendă şi cu 3,5 metri cubi de lemn confiscaţi pentru că nu avea documente de provenienţă a mărfii

Vâlcea: S-a ales cu 2000 lei amendă şi cu 3,5 metri cubi de lemn confiscaţi pentru că nu avea documente de provenienţă a mărfii

Un bărbat din comuna vâlceană Olanu, care transporta seara trecută 3,5 metri cubi de lemn cu o autoutilitară, s-a ales cu lemnul confiscat dar şi cu o amendă usturătoare. El a fost oprit în trafic pe DN 64, pe raza localităţii Mihăești.
La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe drumul național 64, pe raza localităţii Mihăești, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat din comuna Olanu, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cel în cauză transporta 3,5 metri cubi de material lemnos– cherestea din rășinoase, fără să dețină documente de proveniență ori aviz de însoțire a mărfii.
Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe bărbat, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au confiscat materialul lemnos transportat ilegal, in valoare de peste 2.000 de lei, precum și autoutilitara cu care efectua transportul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS