Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

Vâlcea: Cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

D. Marin, de 66 de ani, din comuna Laloşu, a condus, ieri, un motociclu pe DJ 643 A – Laloşu, iar la km.27 +300m, a acroşat cu oglinda stângă pe B. V., de 6 ani, care a încercat să traverseze drumul fără să se asigure.
După producerea evenimentului rutier, conducătorul motociclului a părăsit locul accidentului şi s-a deplasat la domiciliul său, revenind ulterior la solicitarea organelor de poliţie. În urma impactului, pietonul a fost vătămat corporal uşor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version