Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Două ore de controale s-au soldat cu 22 de contravenţii

Vâlcea: Două ore de controale s-au soldat cu 22 de contravenţii

razie politie

Ieri, în intervalul orar 15.30-17.30, pe lângă dispozitivul curent, poliţiştii vâlceni au avut ca misiune asigurarea ordinii şi liniştii publice, asigurarea fluenţei circulaţiei, precum şi  preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.
43 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale, pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi pentru fluenţa traficului. Au fost organizate controale pe raza municipiului, fiind aplicate 22 de contravenţii şi constatată o infracţiune.
Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 2.980 de lei.

În jurul orei 16.45, pe str. Mihai Viteazul, a fost identificat M. N., de 12 ani, din municipiul  Râmnicu Vâlcea, care avea asupra sa un GPS, pe care încerca să-l valorifice unor persoane aflate în apropiere. Din verificările efectuate s-a stabilit că bunul a fost sustras dintr-un autovehicul în jurul orei 12.00. În cauză, se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version