12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaConflict între doi chirurgi la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Unul este reanimat, altul interogat

Conflict între doi chirurgi la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Unul este reanimat, altul interogat

Un conflict violent a avut astăzi între doi medici chirurdi la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea, unul dintre aceștia fiind rănit.

„Am fost solicitați să intervenim la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea unde a avut loc un conflict violent între doi medici chirurgi, C.P. și E.B., în urma căruia unul a necesitat intervenții chirurgicale. Procuratura a preluat cercetarea cazului și vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat că în cursul zilei de sâmbătă între medicii chirurgi Constantin Ploscaru și Emil Bărbulescu a avut loc un conflict în privința folosirii sălii de operație. Astfel, medicul Emil Bărbulescu și-a manifestat intenția de a opera un pacient care ar fi fost diagnosticat cu HIV pozitiv, fapt care l-a nemulțumit pe colegul său Constantin Ploscaru. Acesta a intrat în sala de operații și i-a cerut lui Bărbulescu să sisteze de urgență intervenția. Acesta a refuzat, iar, după un schimb de replici, Ploscaru ar fi luat un bisturiu cu care și-a înjunghiat lângă carotidă colegul, au explicat sursele.

Medicul Bărbulescu a fost de urgență intubat și se află la reanimare, în timp ce Constantin Ploscaru este audiat, au precizat sursele citate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS