10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Călătorii frauduloşi din trenuri, "vânaţi" de Poliţia Transporturi

Vâlcea: Călătorii frauduloşi din trenuri, „vânaţi” de Poliţia Transporturi

Poliţiştii biroului Transporturi şi cei din cadrul posturilor subordonate, au organizat şi executat în perioada de 7 – 14 ianuarie, acţiuni  împreună cu jandarmi şi organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi a fenomenului de călătorie frauduloasă.
Astfel, poliţiştii au efectuat 7 controale pe linia pazei bunurilor şi valorilor monetare, au fost realizate 93 de patrulări, fiind legitimate 28 de persoane şi depistaţi 42 de călători frauduloşi.

În aceeaşi perioadă s-a acţionat în sistem integrat cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea şi cei din cadrul IJJ Vâlcea pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de cărbune din vagoane şi Antestaţia CET Govora.

În complexul staţiei  CFR Drăgăşani, au fost identificaţi minorii M. D., de 10 ani şi M. G. de 13 ani, din  mun. Drăgăşani, jud. Vâlcea care apelau la mila publicului. Minorii au fost predaţi  părintelui, care a fost atenţionat verbal  cu privire la obligaţiile legale ce îi revin privind supravegherea minorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS